BINNEN 1-3 WERKDAGEN VERZONDEN (BE) + VANAF €100 GRATIS VERZENDING + VEILIG & SNEL BETALEN

VERZENDEN & RETOUR


Verzending
Al onze bestellingen gebeuren via BPOST. Bij een bestelling onder de €100 binnen België geldt er een standaard verzending van €7. Bij een bestelling boven de €100 binnen België krijg je van ons GRATIS VERZENDING.

Nadat je van ons een bevestigingsmailtje hebt gekregen maken wij jouw pakketje klaar. Dit wordt meestal de volgende werkdag via BPOST verzonden. Hierdoor krijg je vaak je pakketje na 1 werkdag al in huis! Wanneer je niet thuis bent laat BPOST een briefje achter in je brievenbus of proberen ze het bij de buren af te leveren.

Bij elke bestelling ontvang je een aparte track & trace code die je in een apart mailtje ontvangt van BPOST. Hiermee kan je je bestelling opvolgen. Is je bestelling vertraagd of heb je geen track & trace code gekregen? Stuur ons dan gerust even een mailtje naar hallo@boetiekmarte.be en wij zoeken het voor je uit. 

Verzending België
In België voorzien we een leveringstermijn van 1-3 werkdagen na het plaatsen van jouw bestelling. Heel veel hangt af van het tijdstip/dag waarop je je bestelling hebt geplaatst.

Vezending Nederland
In Nederland voorzien we een leveringstermijn van 2-5 werkdagen. Verzendingen naar Nederland worden ook verzonden met BPOST en daarna overgedragen aan postNL of DHL.
Gratis afhalen
Je kan je bestelling altijd gratis komen afhalen bij Boetiek Marte in Herentals! Nadat je je bestelling hebt betaalt, zal je via email op de hoogte worden gebracht wanneer het pakketje is klaargemaakt. Hiervoor krijg je een mailtje waarin staat dat je je bestelling kan komen afhalen bij Boetiek Marte!

Je kan je pakketje binnen de 14 werkdagen komen ophalen.

 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Bent u niet helemaal tevreden met de bestelde artikelen? Jammer, maar dat kan gebeuren! Wanneer de artikelen voldoen aan onze voorwaarden kunt u deze retourneren. 


Je kan de artikelen eenvoudig naar ons retourneren binnen de 14 dagen. Stuur ons even een mailtje naar hallo@boetiekmarte.be en wij bezorgen u alle informatie die u  nodig hebt om het pakketje zo eenvoudig mogelijk te retourneren.

We zullen dan overgaan op de terugbetaling van het aankoopbedrag.
De kosten voor de retour zijn voor de consument. 


Retouradres: Grote Markt 20, 2200 Herentals.


Sommige artikelen zijn uitgesloten van retourrecht:
Oorbellen, lingerie, badmode & giftcards.
Artikelen in solden, aangekocht in de winkel, kunnen niet geretourneerd worden.

 

HERROEPINGSRECHT
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet jij, als klant, ons, als dienstverlener, via een ondubbelzinnige verklaring via hallo@boetiekmarte.be op de hoogte stellen van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen.  Deze mededeling moet ons, als dienstverlener, bereiken voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Jij, als klant, moet de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop je jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen hebt meegedeeld, terugzenden naar ons, als dienstverlener. Jij, als klant, bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 kalenderdagen is verstreken. 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van jou, als klant.

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behouden wij, als dienstverlener, ons het recht voor om jou, als klant, aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door jou, als klant, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Enkel artikelen die zich in de originele verpakking bevinden, samen met alle toebehoren en een aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen.

Indien jij, als klant, de goederen fysiek wenst terug te brengen naar de winkel, dan dien jij, als klant, ons, als dienstverlener, hiervan schriftelijk op de hoogte te brengen. Jij, als klant, dient vervolgens de goederen samen met het retourformulier, af te komen geven in de winkel. Wij, als dienstverlener, bezorgen jou, als klant dan een terugbetaling van het aankoopbedrag.

Indien jij, als klant, de overeenkomst herroept, zullen wij, als dienstverlener, alle tot op dat moment van jou, als klant; ontvangen betalingen, aan jou, als klant, terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing van jou, als klant, om de overeenkomst te herroepen.

Wij, als dienstverlener, betalen jou, als klant, terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij, als klant, de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

 

Indien u nog vragen heeft i.v.m. onze verzenden&retour voorwaarden kan je ons altijd even contacteren via hallo@boetiekmarte.be.Wij helpen u graag verder!

 

HAPPY GO SHOPPING!